DINER
De gerechten op deze kaart serveren we vanaf 17:00
Menu
voorgerechten | ||
---|---|---|
Gepekeld Rundvlees Rucola | Spinazie | Tomaat | Parmazaansekaas | ||
Rilette van kabeljauw Remouladesaus | gefrituurde kappertjes | zoetzure rode ui | frisée | ||
hoofdgerecht | ||
keuze uit: kipsaté | runderspies | truffelpasta | ||
dessert | ||
keuze uit: Carrot cake | ||
3-gangen menu | 36,00 |
Voorgerechten
Seizoenssoep | 6,5 | ||
---|---|---|---|
Soep met verse ingrediënten uit het seizoen | |||
Onze soepen worden geserveerd met brood en boter | |||
Carpaccio | 15 | ||
Carpaccio | truffelmayonaise | pijnboom pitten | Parmezaanse kaas | salade | |||
Toast met gebakken champignons | 10 | ||
Toast | lokaal gekweekte champignons | chimmichurri | |||
Gepekeld Rundvlees | 15 | ||
Gepekeld rundvlees | rucola | spinazie | tomaat | parmazaanse kaas |
Hoofdgerechten
Truffelpasta | 17 | |
---|---|---|
Pasta | truffelsaus | paddenstoelen | courgette | rucola | Parmezaanse kaas | pitten | ||
Gevulde puntpaprika | 16 | |
Rode puntpaprika | groente ratatouille | feta kaas | kerriesaus | couscous | ||
Hendriks Saté | 16,5 | |
Gemarineerde kipfilet | huisgemaakte satésaus | gado-gado | zoetzure komkommer | seroendeng | krokante uitjes | frites | ||
Catch of the day | 21,5 | |
Seizoensgroenten | zoete aardappel crème | frites | ||
Pasta met rilette van Kabeljauw | 21 | |
Kabeljauw | paddenstoelen | courgette | groene asperges | wittewijnsaus | ||
Herefords Biefstuk | 23 | |
Kogelbiefstuk | seizoensgroenten | stroganoffsaus | salade | frites | ||
Spareribs | 22,5 | |
Huisgemarineerde spareribs | gepofte maiskolf | BBQ saus of aioli | frites | ||
Fish & chips | 19 | |
Kabeljauw in bierbeslag | remouladesaus | frisse salade | frites |
Desserts
Tiramisu | 9 |
---|---|
Lange vingers | mokka ijs | |
Panna cotta | 9 |
Seizoensfruit | |
Chocolademousse | 9 |
Vanille ijs | |
Kinderijsje | 4,5 |
Bolletje ijs naar keuze | slagroom | |
extra bolletje? + €1,50 |