LUNCH
De gerechten op deze kaart serveren we tot 17:00 uur.
À la carte Lunch
te bestellen tot 17:00 uur
Tom Kha Kai | 8.5 | |
---|---|---|
Romige Thaise kokossoep met limoen, citroengras, knapperige taugé en kip. | ||
Tomatensoep | 8.5 | |
Verse tomatensoep met gesneden lente ui, soepballetjes, crème van mascarpone met verse kruiden en knoflook croutons. Ook als vegan optie mogelijk. | ||
Bbq pulled chicken | 12.5 | |
Brioche brood met pulled chicken, sriracha, koolsla en cashew. | ||
Bacon-cheese croissant Madame | 11.5 | |
Bacon-kaas croissant met een spiegelei en tomaat. | ||
Avocado toast | 11.5 | |
Toast met avocadosalsa, tomatensalsa, een gekookt ei, rucola en gepofte quinoa Ook als vegan optie mogelijk. | ||
Champignon ragout | 13.5 | |
Op Brioche brood met gepocheerde eieren en dukkah. | ||
Rundvlees Croquetten | 13 | |
Landbrood met krokant gebakken Kellenaers rundvlees croquetten geserveerd met huisgemaakte “Venloosch Alt” mosterd | ||
Wortel Croquetten | 13 | |
Landbrood met krokant gebakken Kellenaers wortel croquetten geserveerd met huisgemaakte limoenmayonaise. | ||
Caesar salade * | 13.5 | |
Krokante romeinse salade met romige Caesar dressing, knapperige knoflook croutons, een gekookt eitje en Parmezaanse kaas | ||
Vegetarische salade | 13.5 | |
Krokante romeinse salade met avocado dressing, knapperige knoflook croutons, een gekookt eitje en Parmezaanse kaas. | ||
Club sandwich | 17.5 | |
Brioche brood met gerookte kip, salade, spek, een spiegeleitje, tomatensalsa, boerenkaas en verse frietjes | ||
Carpaccio | 15.75 | |
Landbrood met rundercarpaccio, olijventapenade, Parmezaanse kaas en basilicumpesto | ||
Noten- maisburger | 17.5 | |
Getoast brioche brood met een noten-maisburger, tomatensalsa, pesto, Parmazaanse kaas. Geserveerd met boerenfriet. | ||
Jalapeño- pastrami bun | 13.5 | |
Op een potato bun met cheddar kaas en jalapeño aioli. | ||
Bij gerechten met een * kunnen met de volgende supplementen worden toegevoegd: | ||
Gerookte zalm 6 Bacon/ kaas 3 Kipfilet 4 Gegrilde tonijn 4.5 |
Kindermenu
Tomatensoep | 5 | |
---|---|---|
Kroket met frites | 8 | |
Frikandel met frites | 8 | |
Chicken tenders met frites | 8 | |
Lekkerbekjes met frites | 8 | |
Kinder tosti | 6 | |
Kinder salade met kip | 8 | |
Kinder ijsje | 4.5 | |
American Pancakes | 7.5 of 10 | |
3st of 5st | ||
Rovers bordje | ||
Een extra bordje om mee te eten | ||
Een half hoofdgerecht uit de kaart | ||
diverse prijzen |
DINER
De gerechten op deze kaart serveren we vanaf 17:00
Menu
Menu | ||
---|---|---|
Stel zelf je 3-gangen menu samen met keuze uit een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. Het hoofdgerecht wordt geserveerd met salade en frites. | ||
3-gangen menu | 32.5 | |
Alvast beginnen met een broodplankje? Wij hebben heerlijk landbrood met huisgemaakte tapenade. | 4.5 |
Voorgerechten
Tom kha kai | 8.5 | |
---|---|---|
Romige Thaise kokos soep met limoen, citroengras, knapperige taugé en kip. | ||
Tomatensoep | 8.5 | |
Tomatensoep met lente-ui, crème van mascarpone, verse kruiden en knoflookcroutons. | ||
Onze soepen worden geserveerd met brood en boter | ||
Carpaccio | 14.5 | |
Luif’s carpaccio op een laagje frisse salade met Zaanse mosterd dressing, Parmezaanse kaas, smeuïge olijven-tapenade rijk van knoflook en gebrande cashewnootjes. | ||
Garnalen Croquetten | 14.5 | |
Krokant gebakken Kellenaers croquetten van Hollandse garnalen, gefrituurde peterselie, getoast brioche brood en verse tartaarsaus met citroen en peterselie. | ||
Wortel Croquetten | 14.5 | |
Krokant gebakken Kellenaers wortel croquetten, gefrituurde peterselie, getoast brioche brood geserveerd met huisgemaakte limoenmayonaise. | ||
Ceasar salade | 14.5 | |
Krokante romeinse salade met romige Ceasar dressing, knapperige knoflookcroutons, een gekookt eitje en Parmezaanse kaas. Optioneel met gegrilde tonijn + 4.5 of kipfilet + 4 | ||
Saint Marcelin | 14.5 | |
Saint Marcelin ’au four’ koemelk kaasje uit Saint Marcelin.Verwarmd in de oven met honing, geserveerd met brioche brood | ||
Vegetarische salade | 14.5 | |
Krokante romeinse salade met een dressing van avocado, knapperige knoflookcroutons, een gekookt eitje en Parmezaanse kaas. |
Hoofdgerechten
Luif’s Biefstuk van de Belgische Blauwe dikbil koeien | 21.5 | |
---|---|---|
In roomboter gebakken biefstuk geserveerd met saus naar keuze: Champignonsaus Bruine boterjus Rode wijnsaus | ||
Varkensfilet | 21.5 | |
zacht gegaard, geserveerd met barbecue jus en een salsa van mais, chorizo en popcorn | ||
Schol | 21.5 | |
Meunière gebakken schol met citroen, peterselie en knoflook. | ||
Kabeljauw | 21.5 | |
Met curry-koriandermayo en gegarneerd met cashews en bieslook. | ||
Ravioli met truffel | 21.5 | |
Ravioli gevuld met ricotta en truffel, saus met truffel en Parmezaanse kaas. | ||
Gevulde Courgette | 21.5 | |
Geroosterde courgette, gevuld met bonensalade, geroosterde groenten, curry-koriandermayo en hummus. | ||
Side dishes | 4.75 | |
Extra te bestellen bij je hoofdgerecht: | ||
Haricots verts met cashew en sjalottenboter. Gegratineerde bloemkool met mornay saus en peterselie panade. Verse frites met knoflook en rode peper. Salade met een dressing van avocado |
Desserts
Crème brulée | 8.5 |
---|---|
Een Franse klassieker met Bourbon vanille. | |
Knickerbocker glory | 8.5 |
Romig vanille-ijs met merengue, compote van rood fruit, coulis van rood fruit, cashewnootjes en slagroom | |
Dame Blanche | 8.5 |
Huisgemaakt vanille-ijs met slagroom en chocoladesaus. | |
BORREL
de gerechten op deze kaart serveren we vanaf 11.00 uur.
Bistro’s borrel
Breekbrood | 5.5 | |
---|---|---|
walnoten-brie | truffelhoning | ||
Bitterballen | 6 | 12 | 18 | |
6 | 12 | 18 stuks | ||
Oesterzwam bitterballen 6 stuks | 6 | |
Zwamburg oesterzwam bitterballen met mosterd | ||
Luxe bittergarnituur | 7 | 14 | |
8 | 16 stuks | ||
Torpedo garnalen | 8 | |
6 stuks | sriracha mayonaise | ||
Karaage Kip | 6.5 | |
bosui | chilisaus | ||
Borrelplank | 18.5 | |
nootjes | olijven | brood | diverse bitterballen & kroketjes | kaas | rauwe ham | ||
Flammkuchen | 10 | |
spek | crème fraîche | ui | peterselie | ||
Jambon de Serrano | 9.75 | |
patatas bravas | aioli |