LUNCH
Tot 16:00 uur
Classics
Venloosch 12-uurtje | 14 | |
---|---|---|
Onze geliefde klassieker met verse soep, een sandwich met ei en een kroket. Altijd een goede keuze. | ||
Uitsmijter | 13 | |
Ei I Ham I Kaas | ||
Venloosch Pastei | 13 | |
Kippenragout I Kruiden | ||
Clubsandwich | 15 | |
Gerookte Kip I Eiersalade I Kaas | ||
Gered Brood | 5 | |
Wentelteefje I Crème fraîche I Abrikoos | ||
Luif’s Friet | 4 | |
Altijd lekker voor erbij. |
Broodjes
Twee Hereford Kroketten | 11 | |
---|---|---|
Brood I Rundvleeskroketten I Mosterd | ||
Twee Garnalen Kroketten | 12 | |
Brood I Garnalenkroketten I Remouladesaus | ||
Pikante Eiersalade | 11 | |
crispy chili | mayonaise | noten crunch | ||
Hereford Carpaccio | 13 | |
Truffelmayo I Oude kaas I Cherrytomaat I Pitten | ||
Gerookte Zalm | 15 | |
Kappertjes I Dille I Rode Ui I Zoetzure Komkommer | ||
Hereford Hamburger | 18 | |
BBQ-saus I Cheddar I Spek I Augurk |
Soepen
Tomatensoep | 7 | |
---|---|---|
Tomatensoep met verse room en kruiden | ||
Seizoensoep | 7 | |
Laat je verrassen door onze keuken. Vragen mag natuurlijk altijd! |
Salades
Salade Camenbert | 17 | |
---|---|---|
Bessen| Noten | Paddenstoelen | ||
Salade Gerookte Zalm | 18 | |
Kappertjes I Dille I Rode Ui I Zoetzure Komkommer | ||
Salade Carpaccio | 18 | |
Truffelmayo I Oude kaas I Cherrytomaat I Pitten |
Sides
Luif’s Friet | 4 | |
---|---|---|
Luif’s Truffelfriet | 6 |
DINER
Vanaf 17:00 uur
Kleine gerechten
Hereford Carpaccio to share | 9 | |
---|---|---|
Carpaccio van Hereford met truffelmayo, oude kaas, cherrytomaat en pitten | ||
Burrata | 12 | |
Met gepofte granen en verse gazpacho | ||
Vergeten Granenbrood | 7 | |
Vers brood gemaakt van vergeten granen met een huisgemaakte dip, boter en olijfolie | ||
Mais ribs | 7 | |
Uniek! Niet van vlees, maar van mais met zure room en Cajun, | ||
Krokante Champignons | 7 | |
Gepaneerd, gebakken en geserveerd met aioli | ||
Bistro’s Gamba’s | 13 | |
6 gamba’s met feta en tomatenpulp | ||
Tomaten Saladen | 11 | |
Met Oost-Indische kers en romige kaas van het Lacune ras |
Grote gerechten
Krokant Buikspek | 21 | |
---|---|---|
Met zachte knolselderij en miso botersaus | ||
Herefords Kogelbiefstuk | 23 | |
Kogelbiefstuk van het Hereford rund met huisgemaakte pepersaus | ||
Kabeljauw | 22 | |
met pompoen, citroengras en seizoengroenten | ||
Bloemkoolsteak | 18 | |
Bereid met citrus en paddenstoelen | ||
Risotto | 18 | |
Met pompoen, paddenstoelen en verse salie | ||
Surf n Turf | 25 | |
Runder bavette met schaaldieren, gebakken in knoflook met uienringen |
Desserts
Appeltaartje | 9.5 |
---|---|
Toffeesaus | Vanille-ijs | Granola | |
Schwarzwalder Kirsch | 9.5 |
Met Amarena kers en een kersencoulis | |
Karamel Macaron | 9.5 |
Met Mandarijnen sorbet |
Theatermenu | 34 |
---|
3-gangen TheaterMenu |
Verrassende voorgerechtjes om te delen |
… |
Kogelbiefstuk, kabeljauw of een groente gerecht |
… |
Dessert van de chef |
Drankkaart
We hebben een uitstekende en uitgebreide drankenkaart
BORREL
All day
Bistro’s borrel
Olijven | 4 | |
---|---|---|
Mozzarella sticks | 6 | |
Mais Ribs | 7 | |
Vergeten Granenbrood | 7 | |
Kibbeling | 7 | |
Bittergarnituur | 7 | 14 | |
Herefords Bitterballen | 6 | 12 | |
6 of 12 stuks | ||
8 of 16 stuks | ||
Loaded Nacho’s | 8 |